top of page
Reset Experience

Op zaterdag 24 maart 2018 is in Maarheeze voor de eerste groep deelnemers aan het Reset® Vitality Program de Reset® Experience georganiseerd. Tijdens deze ochtend maakten zij op een aantrekkelijke manier kennis met de overige deelnemers,  de leefstijlcoach, de voedings- en bewegingscoaches, luisterden zij naar (medisch) deskundigen en ambassadeurs en kregen ze een duidelijke, motiverende introductie over de Reset® Challlenge. Doel van deze dag was de deelnemers te confronteren met hun ziekte en de mogelijke gevolgen ervan, te informeren over het programma en te motiveren voor deelname. Het was de officiële start van het Reset® Vitality Program.

De Reset Experience werd geopend door wethouder Van Tulden namens de gemeente Cranendonck. Daarna kwamen de leden van het Reset team aan het woord om de deelnemers te informeren. 

Deze presentaties werden onderbroken door een gezamenlijke beweegsessie waaraan iedereen enthousiast deelnam. Na deze korte onderbreking vervolgde het team de presentaties en was er aansluitend een uitgebreide, gezonde lunch.

Na de lunch kwamen de deelnemers in groepen bij elkaar gekomen om nader met elkaar kennis te maken en afspraken te maken met betrekking tot de Reset Challenge waaraan zij vanaf week 14 gaan beginnen.

 

bottom of page